• Alle prijzen zijn incl. 42% korting.
  • Vóór 11.00uur `s morgens besteld de volgende werkdag in huis.
  • Ook op zaterdag wordt er bezorgd.

 Boompjesdijk 110 4671 PT Dinteloord  info@thebestforyou.nl  +31 (0)6 2097 8773

Ik ben in 1999 begonnen met het eten van de shakes. Dit met de gedachte ik zal laten zien dat dit niet gaat werken.  Maar wat gebeurde er al snel? Ik kreeg meer energie en het afvallen ging goed. Ik had geen honger en was niet chagrijnig. Het resultaat waar ik ontzettend trots op was. In 3 maanden tijd bijna 12 kg afgevallen. Dat werd nieuwe kleren kopen.  Door mijn resultaat kreeg ik reacties, en op die manier ben ik vip member geworden. Nu kan ik nog steeds mensen blij maken met deze producten.  Op dit moment eet ik verschillende producten om aan een gezonde leefstijl te werken. Met name het ideaal ontbijt  de herbalifeline, de vitaminen en mineralen tabletten en de celnutrion bevallen mij prima.   Lenny van Dam  Ontbijt Programma's     

 

 

 

Simon Baaij

Start met de producten.    

Mijn vrouw kwam met de producten thuis omdat ze gehoord had dat je er zo fit van werd. Op 2 oktober 1995 ben ik voor het eerst gestart met de producten daar de verhouding koolhydraten, vetten en eiwitten precies zo zijn als sportartsen voorschrijven, drie dagen voor een marathon, een z.g.n. koolhydraat rijk dieet. Daar ik net 4 kilo te zwaar was, ik kon een week niet trainen i.v.m. een blessure, deed ik het gewichtsbeheersingsprogramma. Ik was binnen een week op mijn gewicht en heb Herbalife daarna gebruikt als extra voeding. Binnen 3 dagen merkte ik al verschil, de training ging veel gemakkelijker.

Marathon van Etten-Leur

Na drie weken liep ik de marathon van Etten-Leur in 3.10 uur, dit was meteen al 20 minuten sneller dan een half jaar daarvoor, ongelooflijk. Maar wat ik belangrijker vond voor het eerst in 8-jaar marathon lopen had ik het niet koud en geen last van kramp na afloop. Twee dagen later was ik al hersteld en kon weer trainen alsof ik geen marathon gelopen had, dit was voor mij tot dan toe onvoorstelbaar.

Westland marathon en de marathon van Rotterdam

 

 

 

Zes maanden later heb ik binnen veertien dagen twee marathons gelopen, de Westland marathon in 3.10 uur, door te warme kleding moest ik aan het eind gewoon lopen. Daarna de marathon van Rotterdam in 3.02 uur, opnieuw maar liefst 8 minuten sneller. Daarbij had ik het nog steeds niet koud na de marathon en was slechts 1,5kg afgevallen. Binnen twee dagen hersteld en na drie dagen weer op normaal gewicht. In 1998 liep ik de marathon van Rotterdam in een nieuw persoonlijk record 2.59.29 uur. En in oktober tijdens de marathon van Eindhoven Nederlandskampioen (in de leeftijdsklasse van 60-65 jaar in 3.03.03 uur, mijn startnummer was 303

In 1999 bij de wereldkampioenschappen in Gateshead Engeland, van 87 lopers uit 50 landen eindigde ik als elfde. Ongelooflijk terwijl ik niet vorm was.

Voor alle sporters

Omdat ik met deze producten eerst het teveel aan vet kwijt raakte en daardoor minder gewicht had mee te dragen zonder dat het mijn sportprestatie negatief beïnvloedde kon ik het daarna altijd blijven gebruiken als extra voeding voor een snel herstel na de training of een wedstrijd. Met Thermojetics als sportdrank raak ik snel mijn gevoel van vermoeidheid kwijt. 

Met Herbalife ben je altijd nummer één!

Simon Baaij