Boompjesdijk 110 4671 PT Dinteloord  info@thebestforyou.nl  +31 (0)6 2097 8773

altijd al herbalife member willen worden?

Productoverzicht

 

Het Herbalife Member Pack bevat alles om een member te worden. Het bevat, Herbalife® Formula 1 vanilla, een handige stevige tas, belangrijke product literatuur, het Herbalife handboek, aanvraagformulier, smartshaker en een maatlepel.

 

Belangrijke voordelen

Het is mogelijk om direct bij Herbalife te bestellen zonder tussenpersoon.
Lidmaatschap is per jaar € 10,89.
Geen verplichtingen tot aankoop.
U ontvangt gelijk korting en bouwt dit op naar 50%.
Een kijkje achter de schermen bij Herbalife
Ik help je met registreren en als er vragen zijn help ik je.
Lenny van Dam    IDnr 28067144 

Laat uw nieuwe Member zelf online een HMP aanschaffen en betaal geen verzendkosten op het HMP.

 

 

 

De Gold Standard Garanties

 

 

Lage opstart kosten Er zijn geen minimum aankopen nodig en de kosten van een Herbalife Member Pack zijn laag.

Er zijn geen vereisten voor de aankoop van verkoop- en business tools of om succes te hebben met uw Herbalife onderneming. Geld-terug garantieEr is een volledige teruggave, 90 dagen geld terug garantie voor de kosten van een Herbalife Member Pack, als het Membership om welke reden dan ook wordt geannuleerd. 

Er is een 100% geld terug garantie voor alle onverkochte producten die in de 12 voorgaande maanden gekocht zijn, als het Membership om welke reden dan ook geannuleerd wordt. Up-front informatie over de zakelijke mogelijkheid We leveren duidelijke, accurate en geregelde informatie aan potentiële Members, over het potentiële inkomen. Dit is te vinden in onze Verklaring van de gemiddelde bruto vergoeding.
Geschreven erkenning Een nieuwe Member dient schriftelijk te bevestigen dat hij/zij op de hoogte is van elk van deze Gold Standard Garanties voordat hun Membership  aanvraag en overeenkomst wordt geaccepteerd. Sterke claim voor producten en zakelijke richtlijnen We definiëren duidelijk de voordelen van elk product en de juiste gebruiksmethode zodat het juiste product op de juiste manier wordt geconsumeerd om zo de beste resultaten te behalen.

Goedgekeurde productclaims en productinformatie kan ook worden gevonden in de Productbrochure, in het Herbalife Member Pack, andere officiële literatuur en MyHerbalife.com

We leveren een realistisch beeld van de zakelijke mogelijkheid en de moeite die ervoor nodig is om op alle niveaus te kunnen slagen.

 

Herbalife en onze Members zijn toegewijd aan de hoogste standaarden van ethisch gedrag.

Bel voor meer info naar Lenny van Dam tel: 0620978773

 

Nederland  | Nederlandse Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid Contact | Site Map